Изпълнихме ремонт на частен имот и променихме визията му с висококачествената италианска мазилка Оточенто на Oikos. Тя се нанася по специална методика, която нашите професионалисти владеят до съвършенство. Изпълнена на стените, Ottocento Antico Veluto пресъздава ефект на кадифе и носи елегантност, стил и лукс на всеки дом. Цветовото и разнообразие също е впечатляващо – може да избирате от над 120 цвята. Друго голямо предимство на мазилката е, че тя може да се мие. Това улеснява максимално поддръжката и трайността ѝ, правейки Оточенто е една от най-предпочитаните от нашите клиенти интериорни мазилки.

Топлина, уют и комфорт с италианска мазилка Оточенто

В антрето и една от стаите нанесохме Оточенто в светложълт цвят. Тъмнокафевите врати в помещенията създават приятен контраст с мазилката и тя се откроява. За таваните използвахме венецианска мазилка VISIONNAIRE на Novacolor с огледален ефект.

За голямата всекидневна на жилището избрахме мазилка в цвят в розовата гама, която кореспондира с цялостното обзавеждане и интериор на стаята. Уютната атмосфера, създадена от ефектната италианска мазилка Оточенто, отново е перфектно комбинирана мазилка Венециано на тавана, като това внася чувството за допълнителна мекота и пространство на стаята.

Италианските декоративни мазилки са изключително допълнение за всеки дом. Използването им и е гарант за комфорта и красотата на жилището ви.