Магазин Dizi в Пловдив е мястото, в което може да намерите всичко от най-новите тенденции в мъжката и дамската мода. Тук може да разчитате на голямо разнообразие от модни продукти и аксесоари. Отзивчивите и усмихнати служители на магазина на ул. „Железарска“ 22 ще ви помогнат и улеснят при избора Ви.

Магазин Dizi впечатлява с ефектна външна мазилка Травертино

Изградихме една красива и стилна екстериорна визия на магазина, която кореспондира перфектно с марката Dizi. За изпълнението на тази цел използвахме висококачествената мазилка Travertino Romano на Oikos. Тя е иноватина дишаща мазилка, имитираща естествен камък. Еднакво добре може да се използва интериорно или за външна декорация. Още едно голямо нейно предимство е, че се поддържа лесно.

Мазилката представлява ефектна комбинация от цвят и релеф, наподобявайки камъка Травертин, широко употребяван в древния Рим. Професионалистите ни използват за полагането на мазилката специфична техника, за да се получи стилният ефект на камъка.

Travertino Romano може да бъде избран в над 10 различни цвята, които да изградят най-добрия и желан от клиентите ни имидж.