Изпълнихме дизайна на баня при ремонт на луксозно жилище. Използвахме фаянсови плочки Marazzi за стените в банята, а ефектен детайл от интериора е мозайка от италианската стъклокерамика и черен камък.

Италиански стил на баня с плочки Marazzi

Специалистите ни оформиха визията на баня с плочки Marazzi. Екипът ни използва специална техника за поставянето на фаянса, с пилене под 45 градуса на плочките. Това е наистина естетско изпълнение, чрез което банята получава изчистена и елегантна визия. С избора на луксозните плочки в светли тонове, помещението освен красиво изглежда и по-просторно.

Италианска стъклокерамика и черен камък оформят мозайките в помещението

Стъклокерамични плочици и фриз черен камък оформят декоративен кант на пода и част от стените в помещението. Малките разноцветни плочици италианската стъклокерамика се съчетават с фаянса на Marazzi и създават усещане за стил и уют в банята.

Душ-системата отделихме с поръчкова стъклена врата, а за по-доброто оттичане на водата, поставихме и линеен сифон. Направихме и ниша от гипсокартон на една от стените, в която поставихме голямо огледало, изнесено напред. Зад него поставихме скрито LED осветление, с което освен отлична осветеност, се получи и ефектно ореолно сияние.

Бели гипсокартонени корнизи следват извивките на тавана и са перфектно допълнение към скъпата мебелировка и интериор на банята.