Баня с практично решение за душ кабина

Баня с голямоформатна плоча за душ кабината е практично и рентабилно решение. Ние от ММ-93 с удоволствие ще изпълним всяко ваше желание в довършителните ремонти.

Баня с голямоформатни плочки

Луксозна баня с голямоформатни плочки изпълнена от ММ-93. Използвани са три различни модела плочки от водещи италиански дизайнерски фабрики: Бялата плоча- Calacatta Michelangelo lucidato Черната плоча – Sahara Noiр Люспестата плоча – Graniti FIANDRE Плочките са доставени от ITALCERAMIC GROUP Bulgaria LTD

Баня с голямоформатни плочки

ММ-93 се утвърди като лидер в декорациите, декоративните мазилки и монтажа на голямоформатни плочки. Перфектната облепената баня се постига  с добри монтажисти и с наличието на точните инструменти Представяме баня с голямоформатни плочки 160/320см. и множество ниши. Всички те са обработени под ъгъл от 45° със специални диамантени фрезери.

Апартамент с голямоформатни плочки

Цялосно завършен апартамен с голямоформатни плочки от лидера в довършителните ремонти ММ-93. Вложени са голямоформатни плочки от STUDIO MODIGLIANI На подовете в стаите и баните са монтирани плочи с размер 120/240 см, а в баните плочки с размер 160/320 см.

Ниши в баня с голямоформатни плочки

В тази баня с голямоформатни плочи са изградени две ниши. Сложното при тази инсталация е изрязването на отворите в големите плочки с размер 120х280см. Отвора се изрязва 24ч. след като плочката се монтира, залепи и изсъхне. Това се налага заради големия риск от счупване при принасяне.  За да бъде спазена шарката на плочката, отвора за…

Баня и стълби с голямоформатни плочки

Завършихме две бани с голямоформатни плочки в частна къща в гр.София. Стълбите са облицовани с голямоформатни плочки, като при полагането им са изрязвани с герунг под 45°, а за перфектния завършек са използвани лайсни тип „Мерцедес“.