Апартамент в комплекс Елит гр. Пловдив

В апатрамента са извършени следните дейности: Полагане на италиански декоративни мазилки, декоративни камани, плочки в банята  и в санитарно помещение.

Луксозен апартамент в комплекс Олимпия гр. Пловдив

Апартамент ново строителство изцяло завършен от ММ-93. Бани с голямоформатни плочи, декорации от гипсокартон, декоративни елементи и курнизи, италиански декоратижни мазилки.

Луксозна къща в затворен комлекс в гр.Пловдив

В луксозната къща се завършват три бани с голямоформатни плочки. Полагат се декоративни мазикли на стени и тавани, различни декорации и декоратовни елементи, гипсокартон.

Къща луксозно изпълнение в гр.Пловдив, италиански декоративни мазилки и голямоформатни плочки

Всички довършителни дейности са извършени от ММ-93. Луксозни бани, италиански декоративни мазилки, външна топлоизолация, декоративни елементи, и др.

Апартамент с голямоформатни плочи в гр.София

Голям апартамен в луксозен квартал в центъра на София. На пода се поставят голямоформатни плочки 120х120см., а в баните, и на стените плочки с размер 120х280см.

Супер ЛУКС „Медицински лазерен център Етика“ в Пловдив

Завършихме най-новата частна клиника в гр.Пловдив. Новото бижу се намира на ул. Свобода №1, помещава се на целият първи етаж в нова кооперация. Голямоформатни плочи, декоративни мазилки, декорации, осветление, ел., и вик инсталации, санитарни помещения, гипсокартон.