Ниши в баня с голямоформатни плочки

В тази баня с голямоформатни плочи са изградени две ниши. Сложното при тази инсталация е изрязването на отворите в големите плочки с размер 120х280см. Отвора се изрязва 24ч. след като плочката се монтира, залепи и изсъхне. Това се налага заради големия риск от счупване при принасяне.  За да бъде спазена шарката на плочката, отвора за…

Баня и стълби с голямоформатни плочки

Завършихме две бани с голямоформатни плочки в частна къща в гр.София. Стълбите са облицовани с голямоформатни плочки, като при полагането им са изрязвани с герунг под 45°, а за перфектния завършек са използвани лайсни тип „Мерцедес“.

Луксозна къща в гр. Пловдив

Лидера в довършителните ремонти ММ-93 бе избран за изпълнител на луксозна къща в Пловдив.     Извъвшени се следните дейности: Полагане на голямоформатни плочи на стени, под, и бани. Облицовка с гранит на сълбища. Декоративна мазилка Rives и венициански мазилки на тавани. Гипсокартон и декоративни елемент. Скрито осветление и др. Снимки от работния процес може…

Апартамент в комплекс Елит гр. Пловдив

В апатрамента са извършени следните дейности: Полагане на италиански декоративни мазилки, декоративни камани, плочки в банята  и в санитарно помещение.

Луксозен апартамент в комплекс Олимпия гр. Пловдив

Апартамент ново строителство изцяло завършен от ММ-93. Бани с голямоформатни плочи, декорации от гипсокартон, декоративни елементи и курнизи, италиански декоратижни мазилки.