Корнизи и декоративни елементи по стени и тавани

ММ-93 се утвърди като лидер в декорациите и изпълнениетел на сложни дизайнерски проекти. Всички стенни елементи  в този проект са изпълнени стриктно от декораторите на ММ-93.

Апартамент в комплекс Елит гр. Пловдив

В апатрамента са извършени следните дейности: Полагане на италиански декоративни мазилки, декоративни камани, плочки в банята  и в санитарно помещение.

Луксозен апартамент в комплекс Олимпия гр. Пловдив

Апартамент ново строителство изцяло завършен от ММ-93. Бани с голямоформатни плочи, декорации от гипсокартон, декоративни елементи и курнизи, италиански декоратижни мазилки.

Голямоформатни плочи и декоративни мазилки в луксозна къща в гр.Пловдив

В луксозната къща се завършват три бани с голямоформатни плочки. Полагат се декоративни мазикли на стени и тавани, различни декорации и декоратовни елементи, гипсокартон.

Широкоформатни плочки, гипсокартон, декоративни мазилки

В новопостроената къща ще се полагат голямоформатни плочи 120х280 см., обшивка на стени и тавани с гипсокартон, декоративни елементи със скрито осветление, и  декоративни мазилки.

Поставихме окачени тавани от гипсокартон и фризове в коридорите на къща

Направихме цялостен ремонт на частен имот и изпълнихме дизайна на коридорите с корнизи и окачени тавани от гипсокартон. С декорацията подчертахме изчистената и модерна визия на дома. От ММ-93 винаги търсим най-доброто решение, което да гарантира уникалността на жилището ви. Корнизи и тавани от гипсокартон следват интериорния дизайн на жилището Акцентирахме на изисканата атмосфера в къщата чрез ефектни…

Луксозно изпълнение на корнизи и елементи от гипсокартон за частна вила край морето

Екип на ММ-93 изработиха красиви елементи от гипсокартон със скрито осветление и корнизи за частна вила край морето. Като фирма подизпълнител на професионалистите на престижно международно ниво в интериорния дизайн Перфект груп, допринесохме значително за стилната обстановка. Погрижихме се за луксозно изпълнение на корнизи и елементи от гипсокартон със скрито led осветление Интериора на частния имот…

Декоративни корнизи със скрито осветление

За декорацията на това холово помещение ММ-93 използва декоративни корнизи със скрито осветление. Използването на декоративни корнизи в интериорния дизайн се завръща като тенденция. Декоративни корнизи Скритото осветление от друга страна, допълва усещането за домашен уют и топлина. Освен това, за декорация на помещението са използвани и декоративни подови первази от полиуретан.

Форми от гипсокартон на таван създават уникална визия на помещенията

Има различни методики, с които може да постигнете уникална визия на своя апартамент. Изпитана във времето технология е преобразяване на помещенията с фигури от гипсокартон. При ремонт в частен имот създадохме оригинална атмосфера и вид на всяка една от стаите, точно по този начин. Кръгли форми от гипсокартон на таван, обагрени с мазилка Сахара В…