Къща “Яблански“

Къщата на Яблански e известна сграда в центъра на София от началото на ХХ в., която носи много от стиловите елементи на архитектурния барок. Намира се адрес бул. „Цар Освободител“ 18. Обявена е за паметник на културата през 1955 г. Ние от ММ-93 сме фирмата извършилила цялостна реставрацията на културният паметник по дизайн на арх. Пенка Станчева.

Сложни декоративни елементи и корнизи в луксозен частен дом.

ММ-93 се утвърди като лидер в декорациите и декоративните мазилки. Неслучайно беше  избрана за изпълнител на сложните декоративни елементи и корнизи в луксозен частен дом.

Корнизи и декоративни елементи по стени и тавани

ММ-93 се утвърди като лидер в декорациите и изпълнениетел на сложни дизайнерски проекти. Всички стенни елементи  в този проект са изпълнени стриктно от декораторите на ММ-93.

Апартамент в комплекс Елит гр. Пловдив

В апатрамента са извършени следните дейности: Полагане на италиански декоративни мазилки, декоративни камани, плочки в банята  и в санитарно помещение.

Луксозен апартамент в комплекс Олимпия гр. Пловдив

Апартамент ново строителство изцяло завършен от ММ-93. Бани с голямоформатни плочи, декорации от гипсокартон, декоративни елементи и курнизи, италиански декоратижни мазилки.

Голямоформатни плочи и декоративни мазилки в луксозна къща в гр.Пловдив

В луксозната къща се завършват три бани с голямоформатни плочки. Полагат се декоративни мазикли на стени и тавани, различни декорации и декоратовни елементи, гипсокартон.

Широкоформатни плочки, гипсокартон, декоративни мазилки

В новопостроената къща ще се полагат голямоформатни плочи 120х280 см., обшивка на стени и тавани с гипсокартон, декоративни елементи със скрито осветление, и  декоративни мазилки.

Поставихме окачени тавани от гипсокартон и фризове в коридорите на къща

Направихме цялостен ремонт на частен имот и изпълнихме дизайна на коридорите с корнизи и окачени тавани от гипсокартон. С декорацията подчертахме изчистената и модерна визия на дома. От ММ-93 винаги търсим най-доброто решение, което да гарантира уникалността на жилището ви. Корнизи и тавани от гипсокартон следват интериорния дизайн на жилището Акцентирахме на изисканата атмосфера в къщата чрез ефектни…