Втория етап от шоурума на STYLER

След дългогодишно сътрудничество  между STYLER и ММ-93, и след завършване на първи етаж, започнахме вътрешните довършителни дейности и на втория етаж. В обекта се изгражда: ВиК, санитарни и офис помещения, обшивки и стени от гипсокартон, подова замазка и настилка, теракота и фаянс,  шпакловка и боя.

Статус: В строеж 

Завод на ''Сейдж Технолоджис'' ООД в гр. Пловдив

Всички вътрешни ремонти на мащабният проект се изпълняват от лидера в довършителните ремонти фирма ММ-93. Положени са над 120 000 м²  гипсокартон, над 12 000 м² подови настилки от терекот и фаянс, гранит, в това число са включени: стилбища, коридори, тераси, санитарни и производствени помещения. Над 150 000 м² шпакловани и боядисани стени и тавани.

Статус: В строеж

Бизнес център в гр. Пловдив

ММ-93 с нов мащабен обект в гр. Пловдив. В новостроящият се бизнес център ще се изпълнчват следните дейности: Мазилки, замаски, гипсокартон, ел.обзавеждане, вик, декоративни мазилки, шпакловка, боя, фаянс, теракот,голямоформатни плочи, декоративни мазилки,боя и др.

Статус: в строеж

Къща за гости във Вила Юстина

Пред завършване е поредната къща за гости в комплекс Вила Юстина. Ние от ММ-93 сме изпълнители на всички постройки в хотелския комплекс на Винарска изба “Вила Юстина”.

Статус: в строеж

Супер модерна клиника в гр.Пловдив

Ремонта на новопостроената клиника включва всички вътрешните ремонти: вик,ел.обзавеждане,гипсокартон,декоративни мазилки,замаски,голямоформатни плочи и боя.

гранитигрес 120-240 см.

Ремонта на новопостроената клиника включва всички вътрешните ремонти: вик,ел.обзавеждане,гипсокартон,декоративни мазилки,замаски,голямоформатни плочи и боя.

Статус: в строеж

Луксозна триетажна къща в гр.Пловдив

Обекта е поет от ММ-93 на груб строеж, изпълняват се следните дейности: саниране, външни и вътрешни декоративни елементи, дограма, решетки, огради, вик, ел.обзавеждане, гипсокартон, декоративни мазилки,замаски,голямоформатни плочи и боя.

Статус: в строеж

Новият шоурум на Сеат в гр.Пловдив

Възложени за изпълнение в новия шоурум на SEAT са следните дейности: вътрешни декоративни елементи, гипсокартон, декоративни мазилки,замаски,голямоформатни плочи и боя.

Статус: в строеж

Апартамент в гр.Пловдив

Мащабен ремонт на апартамент поверен на ММ-93, изпълняват се следните дейности: замяна на дограми и врати, изкъртване на стара мазилка и измазване на ново, вътрешни декоративни елементи, гипсокартон, декоративни мазилки,замаски,голямоформатни плочи, подови настилки и боя.

Статус: Завършен