АрхитектураGrace on Coronation в Австралия

Grace on Coronation – този комплекс се намира на бившето място, където преди е ситуиран националния обществен телевизионен оператор на Австралия – Australian Broadcasting Corporation (ABC) в Toowong, 4 км западно от централния бизнес район на Бризбейн.

Зашеметяващата архитектура на Grace on Coronation

 

комплекс Grace on Coronation

 

Конструкцията на Grace on Coronation осигурява 486 апартамента в три жилищни кули, осем вили и 7,300кв.м., разположени край пейзажите на крайречните обществени паркове. Проектът включва и запазването на наследствено регистрираната Миденбъри къща, която ще бъде част от обширния парк на района.

Изпълнителният директор на Sunland Group (компания за проектиране на недвижими имоти), Sahba Abedian, казва че проектът за развитие на Grace on Coronation ще вдъхне нов живот на историческото място. „Нашата идея е да създадем една жизнена градска жилищна зона, чиято визия формира свой градски и крайречен контекст, чрез завладяващата архитектура и дизайн. Важно е да се осигури място за повече хора, чрез създаване на обширни обществени паркове, крайречна платформа със зашеметяващ изглед и трансформацията на Миденбъри в едно съдържателно публично пространство.”

 

Grace on Coronation в Австралия

жилищен комплекс Grace on Coronation