Камина с камък и дърво в модерно жилище Облицовката е изпълнена с Тасовски камък Камина с Врачански камък и мазилка Декорирана с италианска мазилка Оточенто Красива камина с естествен камък Врачанският камък е комбиниран с мазилка Сахара

Изграждане на камини и барбекюта

Фирма ММ-93 едновременно проектира и изгражда камини с различни облицовачни, декоративни камъни – естествени и имитации. Камъните се комбинират с елементи от дърво или висококачествени декоративни мазилки за още по-добра естетичност, като част от дизайна на камините.

Изпълнението на проектите за изграждане на камини се осъществява от опитни професионалисти, така че да се гарантира на клиента красива визия и висока трайност на готовите изделия. Това се отнася и за изработката на открити огнища и барбекюта.

Наличието на камина в дадено помещение внася повече уют и създава чувство за комфортна атмосфера. Тя е впечатляващ акцент от интериора на жилището. Затова е нужно да изглежда идеално и да се вписва в цялостната обстановка. Ние, от ММ-93 се грижим както за добрия външен вид, така и за отличното функциониране на камината. Важно е клиентите ни да останат удовлетворени от готовите камини, барбекюта и огнища.

Ще Ви помогнем да получите мечтания комфорт, удобство и топлина!

Изграждане на камини с рустикален камък

4 причини да изберете ММ-93 за вашия проект за камини:

Качествено изграждане

Гаранция за изпълнение

Екип от доказани професионалисти

Надеждно обслужване

Изпълнени проекти на камини и барбекюта - ММ 93: