През 1993г. беше създадена фирма ММ 93


Вътрешни ремонти до ключ ММ 93

Тя е специализирана за вътрешни ремонти и дизайн, с дейности включващи ВиК, електроинсталации, гипсокартон, хидро и топло изолации, боядисване и декорации. Още от създаването си, фирмата е разполагала с високо квалифицирани майстори, способни да задоволят изискванията и на най-претенциозните клиенти. Относно качеството на работа, чистотата, бързината и дискретността. Неслучайно фирмата е предпочитана като изпълнител от водещи архитекти и дизайнери в страната. Като потвърждение на казаното, може да се посочи съвместната работа на „ММ 93“ ЕООД с арх. Пенка Станчева при пълното преобразяване на къщата на Димитър Яблански на площад Народно Събрание (бившото китайско посолство), номинирана през 2011г. за сграда на годината – паметник на културата.

23 години качество и професионализъм


къща Яблански

През своята история фирма ММ 93 е изпълнила стотици обекти като офис сгради, чуждестранни представителства, заведения, магазини, луксозни къщи и апартаменти.
С оглед нарастващия интерес от страна на инвеститорите, фирмата създаде специализирано звено, занимаващо се с интериорни и екстериорни декорации и мазилки. Майсторите, с които ММ 93 разполага, са висококвалифицирани и обучени в Италия и Испания. Те ежегодно опресняват своите знания и умения, актуализирайки техниките си, съобразно най-модерните тенденции в интериорния дизайн.

Фирмата е изпълнила още представителството на Фолксваген в гр. Пловдив, българо-френското представителство на фирма Сопрема, цялостното реновиране и разширяване на хотел Филипополис, гр. Пловдив, отвършването и интериорните декорации на хотел Чиирите, гр. Пловдив, офис-сграда на рекламна агенция Медия Дизайн, гр. Пловдив, сградата на Гранд хотел Интернационал, Златни Пясъци и много други.

Консултантски услуги за вътрешни ремонти и интериорен дизайн


През последните няколко години ММ 93 извършва и консултантски услуги, свързани с последователността, вида и начините на изпълнение на вътрешно-ремонтни дейности и интериорен дизайн. ММ 93 успешно работи не само в Пловдив и в София, но и в цяла България.

Фирмата се занимава също и с надзорна дейност, свързана с качеството, количеството на изпълнение, последователността във вътрешните ремонти.

Какво казват за нас клиентите?

 • Считаме, че фирма „ММ-93“ ЕООД е сигурен, надежден и желан партньор, с капацитет и възможности за реализиране на строителни обекти по европейските норми и стандарти. Фирмата разполага с екип от високо специализирани специалисти и необходимо технически оборудване за изпълнение на възложените поръчки.

  Медицински лазерен център Етика
  Д-р Константин Думанов - Управител на "Дентакон" ЕООД
 • „В качеството си на управител на фирма Хаас-60 ЕООД, бих желал да изразя удовлетворението си от бързото и качествено изпълнение на възложените от нас ремонти на фирма ММ-93 ЕООД. Изключително съм очарован от бързата и коректна работа на екипът на фирмата като изпълнител.“ виж повече»

  SEAT – Пловдив
  Мисак Ениджелян - Управител на "Хаас-60" ЕООД
 • Считаме, че фирма „ММ-93“ ЕООД е надежден изпълнител и партньор за довършителните цтроително-ремонтни дейности и може да изпълни качествено и в срок поставените задачи в строителството на различни обекти…виж повече»

 • Изказваме благодарност за високото качество, компетентните технически кадри, стройна организация, благодарение на което бяха завършени в срок възложените от нас строително-ремонтни дейности…виж повече»

 • „ММ-93“ ЕООД, със своя обучен персонал се доказа като един надежден партньор, с необходимите кадрови и технически възможности, на когото може да се разчита при изпълнението на всякакъв вид довършителни работи…виж повече»

 • Считаме, че перфектността на извършените услуги, реализацията в срок на договорените условия и отговорното отношение на фирма „ММ-93“ ЕООД ги правят сигурен, надежден и желан партньор, с капацитет и възможности за реализиране на строителни обекти по европейските норми и стандарти. виж повече»

  Холидей Ин референция за ММ-93
  Ангел Петров
  Управител на "Петров Комерс" ЕООД
 • „Мога да препоръчам фирма ММ 93 като изпълнител на всеки един от нашите клиенти, най-вече тези с високи изисквания за стандарти и качество.“ виж повече»

  Даниела Иванова Форма-Д
  Даниела Иванова
  Управител на „Форма-Д″ ЕООД
 • „Натрупаният опит и постигнатите резултати са гаранция, че „ММ-93″ ЕООД заслужава доверието на настоящите и бъдещите си клиенти.“ виж повече»

  Монолит - референция
  Борис Михайлов
  Управител на „Монолит 1994″ ЕООД
 • „Фирма „Колори 2005″ ЕООД, дава настоящата референция на фирма „ММ-93″ ЕООД с уверението, че фирмата предлага изключително професионално обслужване в областта на вътрешните декорации и декоративни мазилки.“ виж повече»

  "Колори 2005" ЕООД
  Стоян Царев
  Управител на "Колори 2005" ЕООД
 • Фирма „ММ-93“ ЕООД показа професионално отношение и коректност при изпълнение на декоративните мазилки и корнизи на обект х-л „Чиирите“ в гр. Пловдив. виж повече»

   

  Петко Ангелов
  Управител в"Петко Ангелов-БГ" ЕООД
 • „Обектът беше изпълнен от ММ-93 с високо качество, при много добра организация на работата и стриктно спазване на сроковете.“ виж повече»

  референция от Планекс
  инж. Христо Димитров
  Управител в"Планекс" ООД
 • „В качеството си на управител на фирма Хаас-60 ЕООД, бих желал да изразя удовлетворението си от бързото и качествено изпълнение на възложените от нас ремонти на фирма ММ-93 ЕООД. Изключително съм очарован от бързата и коректна работа на екипът на фирмата като изпълнител.“ виж повече»

  Мисак Ениджелян
  Управител в"Хаас-60" ЕООД
 • „ММ-93″ЕООД разполага с качествени майстори и изключително добри професионалисти в полагането на вътрешни мазилки и декорации. Настоящата референция се издава, за да послужи когато и където е необходимо.“ виж повече»

  Ангел Груев
  Представител на "Медина Мед"

5 причини да изберете ММ 93

 • Използваме само материали с доказано качество
 • 5 години гаранция на всички вътрешни ремонти
 • Цялостно комплексно изпълнение на проектите
 • Квалифицирани специалисти
 • Компетентна консултация с точна оферта