През 1993г. беше създадена фирма ММ 93


Вътрешни ремонти до ключ ММ 93

Тя е специализирана за вътрешни ремонти и дизайн, с дейности включващи ВиК, електроинсталации, гипсокартон, хидро и топло изолации, боядисване и декорации. Още от създаването си, фирмата е разполагала с високо квалифицирани майстори, способни да задоволят изискванията и на най-претенциозните клиенти. Относно качеството на работа, чистотата, бързината и дискретността. Неслучайно фирмата е предпочитана като изпълнител от водещи архитекти и дизайнери в страната. Като потвърждение на казаното, може да се посочи съвместната работа на „ММ 93“ ЕООД с арх. Пенка Станчева при пълното преобразяване на къщата на Димитър Яблански на площад Народно Събрание (бившото китайско посолство), номинирана през 2011г. за сграда на годината – паметник на културата.

30 години качество и професионализъм


къща Яблански

През своята история фирма ММ 93 е изпълнила стотици обекти като офис сгради, чуждестранни представителства, заведения, магазини, луксозни къщи и апартаменти.
С оглед нарастващия интерес от страна на инвеститорите, фирмата създаде специализирано звено, занимаващо се с интериорни и екстериорни декорации и мазилки. Майсторите, с които ММ 93 разполага, са висококвалифицирани и обучени в Италия и Испания. Те ежегодно опресняват своите знания и умения, актуализирайки техниките си, съобразно най-модерните тенденции в интериорния дизайн.

Фирмата е изпълнила още представителството на Фолксваген в гр. Пловдив, българо-френското представителство на фирма Сопрема, цялостното реновиране и разширяване на хотел Филипополис, гр. Пловдив, отвършването и интериорните декорации на хотел Чиирите, гр. Пловдив, офис-сграда на рекламна агенция Медия Дизайн, гр. Пловдив, сградата на Гранд хотел Интернационал, Златни Пясъци и много други.

Консултантски услуги за вътрешни ремонти и интериорен дизайн


През последните няколко години ММ 93 извършва и консултантски услуги, свързани с последователността, вида и начините на изпълнение на вътрешно-ремонтни дейности и интериорен дизайн. ММ 93 успешно работи не само в Пловдив и в София, но и в цяла България.

Фирмата се занимава също и с надзорна дейност, свързана с качеството, количеството на изпълнение, последователността във вътрешните ремонти.

Какво казват за нас клиентите?

5 причини да изберете ММ 93

  • Използваме само материали с доказано качество
  • 5 години гаранция на всички вътрешни ремонти
  • Цялостно комплексно изпълнение на проектите
  • Квалифицирани специалисти
  • Компетентна консултация с точна оферта