Архитектура13 хил. кв.м фасадна мазилка за Делта Планет Варна

След повече от 3 години от последната ни съвместна дейност, фирма Планекс ООД ни избра за свой партньор при ремонта на бившия МОЛ Галерия, град Варна. На негово място, през май 2018 година, ще отвори врати МОЛ Делта Планет Варна с изцяло нов изглед. Както винаги, ММ-93 подходи с огромен професионализъм и отговорност при изпълнението на задачата.

Боядисахме фасадата на Делта Планет Варна с над 13 хил.м2 висококачествена силиконова боя

Фирмата ни изпълни фасадата на мола, която надминава по мащабност някои от проектите, по които сме работили досега. За нас беше чест да се включим в ремонтните дейности на МОЛ-а, като подизпълнител на Планекс ООД.

Сградата е висока около 35 метра, което се равнява на 15-етажна. Подобна площ изисква поставянето на фасадната боя от истински специалисти. Нашият екип от алпинисти се справи с тази сложна и трудоемка задача, боядисвайки фасадата не само прецизно, а и доста бързо. Нанесохме над 13 хил.м2  висококачествена силиконова боя в три цвята, на фирма Баумит. Този вид боя се характеризира със силната си водоотблъскваща технология и устойчивост на атмосферни влияния. Поставянето ѝ по фасадата на МОЛ-а стана по специална технология и на отделни етапи, изпълнени схематично от нашите майстори.

За вас ние сме отворена книга и обичаме да споделяме дейността си по всякакви проекти. Може да проследите процеса ни на работа по сградата на Делта Планет Варна, като разгледате снимките в нашата галерия.

Галерия снимки от ремонта на фасадата на МОЛ Делта Планет Варна