Giorgio Graesan and Friends - мазилки за вътрешно и външно приложение

За интериорни декорации използваме и италианските декоративни мазилки Giorgio Graesan and Friends. Качествените декоративни мазилки на тази фирма прелагат богат избор от цветове и текстури, с които се постигат невероятно красиви и ефектни интериори. Според предпочитанията на клиента използваме различни техники, за да постигем желания резултат. Изпълнените от нас декоративни стени, тавани, колони, декоративни елементи с мазилки на Giorgio Graesan and Friends се вписват във всички съвременни интериори – от по-семпли до луксозни.

Декоративна мазилка Istinto с ефект на полускъпоценни камъни

Декоративна мазилка Istinto,Giorgio Graesan and Friendsпредставлява декоративна мазилка, която може да има няколко ефекта – да имитира камъка Травертин, както и много други камъни, защото разполага с широка цветова гама. В синята гама тази мазилка е най-добрата имитация на изключително скъпия полускъпоценен камък Лазурит (Папски камък). Както в кухините на лазурита има естествени златни жилки, така и в кухините на мазилката Istinto може да се заложи Златна перла, която да имитира едно към едно прочутия камък. Подходяща е както за интериори, така и за екстериори. Идеална за фоайета на луксозни хотели и къщи, спа центрове, където трябва да се подчертае луксът и неповторимият дизайн.

Начин на нанасяне:

Нанася се с маламашка и четка.

Цветове:

Предлага се в над 150 различни цветове.

Разгледай PDF каталог
Декоративна интериорна мазилка Spatula Stuhhi

Декоративна мазилка Spatula Stuhhi, Giorgio Graesan and FriendsПредставлява Веницианска мазилка, която имитира полиран камък. Изключително екологично съобразна минерална мазилка, която има гланцов (огледален) ефект. Дишаща и устойчива на влага, което я прави подходяща за бани и влажни помещения, тавани в спа центрове, тавани във фоайета на хотели. Трябва да се избягва да се нанася на места, където има скрито осветление, защото с огледалния си ефект отразява LED лентите на скритото осветление.

Начин на нанасяне:

Нанася се само с маламашка.

Цветове:

Предлага се в над 150 различни цвята.

Разгледай PDF каталог
Декоративна интериорна мазилка Spirito Libero

Декоративна мазилка Spirito Libero на фирма Giorgio Graesan and FriendsДекоративна интериорна мазилка, която много наподобява копринените тапети. Тя може да се нанесе като тъмни и светли хоризонтални или вертикални ленти, които допълнително увеличават усещането за наличието на тапети на стената. Дизайнерска минерална мазилка за елегантен и естетичен вид на декорациите на стени, тавани, колони и други архитектурни елементи.

Начин на нанасяне:

Нанася се на предварително добре шпакловани и изшлайфани повърхности с маламашка. Може да се нанесе чрез различни техники, според желания от клиента ефект.

Цветове:

Предлага се в над 200 различни цвята.

Разгледай PDF каталог
Декоративна мазилка La Casa dei Sogni със състарен ефект

Декоративна мазилка La Casa dei Sogni, фирма Giorgio Graesan and FriendsДекоративна интериорна мазилка, която имитира състарени повърхности и създава усещане за пренасяне в миналото. При нея повърхността трябва да бъде изключително добре грундирана, тъй като мазилката има акрилна основа, и в противен случай съществува опасност да се отлепи от стената след нанасяне.

Начин на нанасяне:

Повърхността, върху която ще се нанася мазилката трябва да бъде изключително добре грундиране. Мазилката се нанася със специална ръкавица.

Цветове:

Предлага се в над 100 различни цвята.

Разгледай PDF каталог
Декоративна интериорна мазилка Colore e Gioia с перлен ефект

Декоративна мазилка Colore e Gioia, Giorgio Graesan and FriendsТънка перлена мазилка, която се нанася първо с маламашка и след това с трева, като образувалите се грапавини могат да бъдат, както под 45-градусов ъгъл, така и хоризонтално или вертикално, в зависимост от предпочитанията на клиента. Изглежда като надраскана и има релеф, който някой се е опитал да заличи след това с боядисване.

Начин на нанасяне:

Нанася се първо с маламашка, а след това с трева.

Цветове:

Предлага се в над 150 различни цвята.

Разгледай PDF каталог
Изпълнени проекти с декоративни мазилки на Giorgio Graesan and Friends