San Marco Cadoro Rives Materix Effetto Spaccante Декоративна интериорна мазилка Meteor 8 на Valpaint METEOR8 Valpaint OTTOCENTO Oikos SINFONIA Rivedil SPIRITO LIBERO Giorgio Graesan & Friends

Фирмата има над 25-годишен опит в поставянето на различни видове декоративни мазилки на частни жилища и мащабни обекти. Специализирани сме в дизайна и изработката на ефектни декоративни мазилки за стени и тавани.

Работим с реномирани фирми производители на бои и мазилки като OikosRivesNovacolor, Valpaint, Giorgio Graesan&Friends, Rivedil, Titan, Osaka, Belfiore,San Marco и  др. Комбинирайки различни техники за нанасяне, ние правим вашите къщи, домове, офиси, хотели и заведения неповторими.

Декоративните мазилки придават индивидуалност на помещенията. В зависимост от техниката на нанасяне се постигат разнообразни ефекти. Можем да Ви предложим индивидуални интериорни решения за вашия апартамент, къща, вила, хотел, заведение и т.н.

Поставените от нас декоративните мазилки от ММ-93 са символ на качество и стил. Това е така, защото нашите специалисти са с дългогодишен опит в сферата на интериорния дизайн и изпълнението на мазилки на всякакви обекти. При нас има специалисти, с помощта на които може да осъществите мечтани от Вас проекти.

Можем да преобразим Вашето жилище или хотел с различни видове декоративни мазилки:

Всички работници на MM-93 ежегодно посещават семинари в Испания и Италия, където обменят опит и се запознават с последните тенденции и техники в нанасянето на декоративни мазилки и бои.

MM-93 е лидер на българския пазар с над 100 различни вида декоративни мазилки, и множество техники на изпълнение, които изпълняваме в продължение на 25 години. През цялото това време многократно сме доказали нашата компетентност и коректност към всички наши клиенти и партньори.

Галерия на декоративни мазилки, изпълнени от ММ - 93: