Фирмата има 22 годишен опит с поставянето на различни видове декоративни мазилки на различни обекти.

Специализирани сме в дизайна и изработката на ефектни декоративни мазилки за стени и тавани. Работим с реномирани фирми, производители на бои и мазилки като Oikos, Novacolor, Valpaint, Giorgio Graesan&Friends, Rivedil, Titan, Osaka, Belfiore, и др. Комбинирайки различни техники за нанасяне, ние правим вашите къщи, домове, офиси и заведения неповторими.

Различните видове мазилки придават индивидуалност на помещенията. В зависимост от техниката на нанасяне се постигат различни ефекти. Можем да Ви предложим индивидуални интериорни решения за вашия апартамент, къща, вила, офис или друго помещение.

Декоративните мазилки от ММ-93 са символ на качество и стил – това е така, защото нашите специалисти са с дългогодишен опит в сферата на интериорния дизайн и поставянето на им на всякакви обекти. При нас има специалисти, с помощта на които Вие може да осъществите вашите мечтани проекти за дома, офиса или други помещения.

При нас имате възможност да изберете различни видове декоративни мазилки:

Всички работници на MM-93 ежегодно посещават семинари в Испания и Италия, където обменят опит и се запознават с последните тенденции и техники в нанасянето на декоративни мазилки и бои.

MM-93 е лидер на българския пазар с над 100 различни вида декоративни мазилки, и множество техники на изпълнение, които изпълняваме в продължение на 22 години. През цялото това време многократно сме доказали нашата компетентност и коректност към всички наши клиенти и партньори.

 

Галерия на декоративни мазилки, изпълнени от ММ – 93: