Голямоформатни плочи_00033

Референция от „Медицински лазерен център Етика“

Д-р Константин Думанов ни похвали по повод завършването най-новаия Медицински лазерен център Етика в гр. Пловдив. В клиниката изпълнихме: голямоформатни плочи, декоративни мазилки, декорации, осветление, ел., и вик инсталации, санитарни помещения, гипсокартон.

Д-р Константин Думанов
Управител на „Дентакон“ ЕООД

Виж повече

Отлична оценка на работата ни от Мисак Ениджелян за новия шоурyм SEAT

Фирма „ХААС-60 ЕООД, собственик на новия шоурyм SEAT в Пловдив, ни похвали за отлично свършената работа по вътрешния ремонт на шоурума. Това включваше дейности по шпакловка, шлайфане, боядисване и полагане на декоративни мазилки, с които според тях сме се справили перфектно. Нашият екип от професионалисти изпълни 10 000 кв.м от въпросните строителни довършителни дейности.

Мисак Ениджелян
Управител на „ХААС-60“ ЕООД

Виж повече

Отлична оценка на работата от Вила Юстина

Отлична оценка на работата ни от Милко Цветков
Управител на „Тера Юстина“ ЕООД
Фирма „Тера Юстина“ ЕООД ни похвали за отлично свършената работа по вътрешния ремонти. Това включваше дейности по шпакловка, шлайфане, боядисване и полагане на декоративни мазилки.

Милко Цветков
Управител на „Тера Юстина“ ЕООД

Виж повече

LMC

Отлична оценка на работата ни от Медицински център Д-р Людмил Димитров
Д-р Людмил Димитров, собственик на Медицински център в Пловдив, ни похвали за отлично свършената работа по вътрешния ремонт на Лазерен център Пловдив. Това включваше дейности по шпакловка, шлайфане, боядисване и полагане на декоративни мазилки

Д-р Людмил Димитров
Управител на Медицински център Д-р Людмил Димитров

Виж повече

5х – баня с голямоформатни плочки

В ход са довършителните дейности в нова луксозна къща в гр. Пловдив. Всички вътрешни ремонти са поверени на ММ-93. Бани с широкоформатни плочки, стълбища с гранит, подове с гранитогрес, стени и тавани с гипсокартон, декоративни мазилки, декорации, декоративни елементи, и корнизи.

Виж повече

Широкоформатни плочки – Цена за Монтаж и Лепене на големи плочи Гранитогрес с размер 100/100см., 100/300см., 120/120см., 120/240см., 120/280см., 150/260см., 160/340см.

Колко струва монтажа на Широкоформатни плочки?
В следващите няколко реда ще Ви предложим малко повече информация относно това

Виж повече