Ресторант в базата на SEAT гр. Пловдив

Ресторанта се намира в базата на HASS-60 на бул. България 125. Ние от ММ-93 сме дългогодишен партньор и основен изпълнител на довършителните ремонтите на шоурума на WV и SEAT. Декоративната мазилка използвана в ресторанта е Травертино на фирма Oikos.

Виж повече

Завършваме втория етап от шоурума на STYLER

След дългогодишно сътрудничество между STYLER и ММ-93, и след завършване на първи етаж, започнахме вътрешните довършителни дейности и на втория етаж. В обекта се изгражда: ВиК, санитарни и офис помещения, обшивки и стени от гипсокартон, подова замазка и настилка, теракота и фаянс, шпакловка и боя.

Виж повече

Най-голямата фабрика на „Сейдж Технолоджис“ ООД в гр.Пловдив: Изпълнител „MM-93″ЕООД

Положени са над 120 000 м² гипсокартон, над 12 000 м² подови настилки от терекот и фаянс, гранит, в това число са включени: стилбища, коридори, тераси, санитарни и производствени помещения. Над 150 000 м² шпакловани и боядисани стени и тавани.

Виж повече

Нов голям бизнес център в гр. Пловдив поверен на лидера в довършителните ремонти „ММ-93″ЕООД

Бизнес центъра се намира на бул.Санкт Петербург срещу парк „Лаута“ в гр. Пловдив. В новостроящият се бизнес център ще се изпълнчват следните дейности: мазилки, замаски, гипсокартон, ел.обзавеждане, вик, декоративни мазилки, шпакловка, боя, фаянс, теракот,голямоформатни плочи, декоративни мазилки,боя и др.

Виж повече

Апартамент в гр.Пловдив – завършен от ММ-93

Изключителни отзиви от собствениците на реновирания апартамента в гр.Пловдив:

Присъствахме на всички етапи от ремонта на нашия апартамент и сме изключително доволни от от всичко което направиха професионалистите от ММ-93

Виж повече