Завършваме втория етап от шоурума на STYLER

След дългогодишно сътрудничество между STYLER и ММ-93, и след завършване на първи етаж, започнахме вътрешните довършителни дейности и на втория етаж. В обекта се изгражда: ВиК, санитарни и офис помещения, обшивки и стени от гипсокартон, подова замазка и настилка, теракота и фаянс, шпакловка и боя.

Най-голямата фабрика на „Сейдж Технолоджис“ ООД в гр.Пловдив: Изпълнител „MM-93″ЕООД

Положени са над 120 000 м² гипсокартон, над 12 000 м² подови настилки от терекот и фаянс, гранит, в това число са включени: стилбища, коридори, тераси, санитарни и производствени помещения. Над 150 000 м² шпакловани и боядисани стени и тавани.

Нов голям бизнес център в гр. Пловдив поверен на лидера в довършителните ремонти „ММ-93″ЕООД

Бизнес центъра се намира на бул.Санкт Петербург срещу парк „Лаута“ в гр. Пловдив. В новостроящият се бизнес център ще се изпълнчват следните дейности: мазилки, замаски, гипсокартон, ел.обзавеждане, вик, декоративни мазилки, шпакловка, боя, фаянс, теракот,голямоформатни плочи, декоративни мазилки,боя и др.

Апартамент в гр.Пловдив – завършен от ММ-93

Изключителни отзиви от собствениците на реновирания апартамента в гр.Пловдив:

Присъствахме на всички етапи от ремонта на нашия апартамент и сме изключително доволни от от всичко което направиха професионалистите от ММ-93

ГОЛЯМОФОРМАТНИ ПЛОЧИ

Mонтаж на голямоформатни плочи – гранитогрес с размер 120 – 240 см.

Защо повечето майстори и фирми отказват да монтират голямоформатни плочи?
През последните няколко години на пазара на керамични плочи се установи трайна тенденция за търсене и предлагане на все по-големи по размери плочки. Предлагат се всякакъв вид плочи, а най-големите от тях достигат размери 3,60 – 3,40м.

Новият шоурум на ХААС–60 в гр.Пловдив е поверен на лидера в довършителнете ремонти фирма „ММ-93″ЕООД

Дългогодишното сътрудничество и 10-годишната гаранция на всички извършени дейности прави фирма ММ-93 предпочитан партньор в инрустриалните ремонти.

– Мисак Ениджелян
управител на “Хаас 60“ ЕООД